COVID-19 Info

Lokacija

Hotel Park nalazi se u Splitu, drugom po veličini gradu Hrvatske. Hotel je smješten u elitnom dijelu grada, uz poznatu plaže Bačvice (nostiteljica plave zastave) te svega 10 minuta hoda do centra grada (Dioklecijanova palača) i 5 minuta hoda do trajektne luke, autobusnog i željezničkog kolodvora.

AUTOMOBILOM
 

Zahvaljujući hrvatskom modernom sustavu autocesta do hotela se pruža ugodan i siguran put. Zbog geografskih značajki terena, autocesta se sastoji od mnogo tunela, vijadukata i mostova koji čine vožnju još zanimljivijom.
Slijedite putokaze za "Split Centar", "Trajektnu luku" ili "KBC Split." Kada dođete u blizinu KBC-a Split (bolnica), vidjet će te znakove za Hotel Park.

AVIONOM


Zračna luka Split udaljena je 25 km od hotela Park i vrlo je dobro povezana s mnogim europskim zemljama, izravno ili preko Zagreba. Od zračne luke do Splita možete ići autobusom koji polazi nakon svakog leta te vozi do trajektne luke. Također možete uzeti taksi ili rent-a-car, a mi smo na raspolaganju ako želite da organiziramo prijevoz za vas.

BRODOM


Split je povezan s Rijekom obalnom trajektnom linijom (Jadrolinija) i međunarodnim linijama s Anconom u Italiji (Blueline, Jadrolinija, SNAV). Luka je samo nekoliko minuta udaljena od Hotela Park.

AUTOBUSOM


Splitski autobusni kolodvor nalazi se pokraj trajektne luke i dobro je povezan sa svim većim gradovima u Hrvatskoj i inozemstvu.