COVID-19 Info

Smještaj

Sa svojim tradicionalnim vrijednostima u novom ruhu, za dišpet ubrzanom ritmu suvremenog života, Hotel Park nastavlja nesebično nuditi nezaboravan ugođaj i emocije. Spoj vrhunskih materijala, usklađenosti boja i art deco stila koji prevladava unutar soba i apartmana stvaraju profinjen osjećaj luksuza i djeluju opuštajuće.
Jednokrevetna soba
Jednokrevetna soba

Idealna hotelska soba za one koji putuju poslovno ili sami. Također ukoliko se traži economy soba.

VIŠE
Dvokrevetna soba
Dvokrevetna soba
Udobne i elegantno uređene sobe. U sobi se nalazi jedan bračni krevet.
VIŠE
Superior dvokrevetna soba
Superior dvokrevetna soba
Prostrane, udobne i elegatno uređene sobe. Soba može biti s jednim bračni krevetom ili dva odvojena kreveta za jednu osobu. Kod ovih soba postoji mogućnost dodavanja trećeg kreveta.
VIŠE
Superior dvokrevetna soba strana more
Superior dvokrevetna soba strana more
Prostrane, udobne i elegatno uređene sobe s prekrasnim pogledom na more te otoke Brač i Šoltu. Soba može biti s jednim bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta za jednu osobu. Kod ovih soba postoji mogućnost dodavanja trećeg kreveta.
VIŠE
Superior dvokrevetna soba s balkonom
Superior dvokrevetna soba s balkonom
Prostrane, udobne i elegatno uređene sobe s pogledom prema moru i otocima kroz poznate palme hotela Park. Sobe se nalaze na prvom katu hotela. U sobi se nalazi jedan bračni krevet. Privatni balkon s ležaljkama je idealan za duži boravak ili za pušače.
VIŠE
Deluxe dvokrevetna soba s pogledom na more
Deluxe dvokrevetna soba s pogledom na more
Luksuzne, prostrane i udobno opremljene sobe prožete elegancijom. Prekrasni pogled s četvrtog kata na more te otoke Brač i Šoltu. U sklopu dvoetažnih soba nalazi se dnevni boravak na donjem katu te spavaća soba na galeriji. Spavaća soba može biti s jednim bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta za jednu osobu.
VIŠE
Junior suite strana more
Junior suite strana more
Prostran i udoban apartman s prekrasnim pogledom na more i otoke ispred Splita. Apartman sadrži spavaću sobu i dnevni boravak  odvojene pregradnim zidom. Spavaća soba nudi bračni krevet. Dnevni boravak nudi mogućnost kauča na razvlačenje.
VIŠE
Junior suite sa panoramskim pogledom
Junior suite sa panoramskim pogledom

U novogradnji hotela,na četvrtom katu, smijestio se apartman s najljepšim pogledom koji oduzima dah.Pogled se prožima na srednjodalmatinske otoke,te zahvaća i ponos grada Splita kampanel Sv.Duje i Marjan.
Apartman se sastoji od spavaće sobe i dnevnog boravka.

 

VIŠE
Executive suite
Executive suite
Najluksuzniji apartman u hotelu, poziva na uživanje i opuštanje. Idealan za mladence i parove, apartman ima odvojeni dnevni boravak i spavaću sobu te prostranu kupaonu. Kroz palmine grane hotela pruža se prekrasan pogled na more i otoke pred Splitom. Apartman dodatno krasi balkon prema južnoj strani hotela te prostrana privatna terasa s jacuzzijem. 
VIŠE
Emperor suite
Emperor suite
Najprostraniji apartman u hotelu idealan je za duži boravak ili putovanje s prijateljima. Uz odvojeni dnevni boravak i dvije spavaće sobe, ovaj apartman nudi savršeno opuštanje nakon napornog dana, razgledavanja grada, kupovine ili posla. U dodatnoj ponudi ovog apartmana je i kuhinja i dodatna kupaona. Iz apartmana na drugom katu hotela pruža se prekrasan pogled na more i otoke pred Splitom.
VIŠE