Wellness

 

Odmah pored kongresnog centra, smješten je wellness Priska by DiSpa koji zauzima površinu od gotovo 200 metara četvornih, te osim gostima hotela, na raspolaganju je i vanjskim korisnicima.
Di Spa jedinstveni je hrvatski Spa management brand koji je za perjanicu splitskog hotelijerstva osmislio sasvim novi koncept s kojim po prvi puta na hrvatsko tržište uvode proizvode prestižne američke kompanije Erno Laszlo.

Jedinstveni stil i tehnike rada u Priska by Dispa od klasičnih tretmana za uljepšavanje učinili su ekskluzivan doživljaj, a za potpunu regeneraciju tijela potrebno je prepustiti se profesionalnom osoblju u jednoj od tri „state of art“ tretmanske sobe. 
Osim personaliziranog jacuzzi-a, gym-a te finske saune, tu je i luksuzna „Slana soba“ za relaksaciju i tretmane haloterapije.
„Signature“ masaže najtraženija su usluga prvih gostiju Parka koji po završetku tretmana ne propuštaju ni priliku za uživanje u ostalim blagodatima Wellnessa poput  tretmana lica, tijela, pedikure, manikure, depilacije…

Potaknite svoja osjetila, vratite ravnotežu Vašem tijelu i uživajte u našoj jednostavnosti .

Naš vrhunski tim terapeuta uz pomoć kozmetičkih kuća ispunjava dano obećanje.

 

Pregledajte brošuru - PDFtel. +385 21 472 777

tel. +385 21 406 451