Hotel Park od osnutka 1921. godine sinonim je vrhunske gastronomije. Zahvaljujući toploj i ugodnoj mediteranskoj klimi, u Dalmaciji uspijevaju najslađi mirisni plodovi voća i povrća. Područje je bogato aromatičnim ljekovitim biljem i začinima zaslužnim za odličan okus mesa, dok dubine Jadranskog mora nude obilje kvalitetne ribe. Upravo u tim namirnicama leži tajna vrhunskog gastronomskog doživljaja restorana.

img

Stakleni vrt

Pravi izbor za svečanosti do 90 uzvanika, uz obilje dnevnog svjetla. Ovisno o potrebi, može se spojiti s prostorom restorana.

img

Restaurant Split 1921

Posebni gastronomski užitak u restoranu Split, uz praćenje svjetskih trendova, sigurno će zadovoljiti i oduševiti okusima i izgledom te nadmašiti sva očekivanja. Iz liste biranih vina, domaćih i inozemnih vinara, naši vrsni sommelieri preporučuju odgovarajuće vino uz svako jelo i za svaku priliku.

img

Imperial bar

U Imperial baru oduvijek su se pričale i slušale priče, krojila povijest grada i regije. Priča barmena ili dobra knjiga, nostalgična toplina prošlog stoljeća, razlog su našeg ponosa...

img

Terasa

Što je Split bez terase Hotela Park? Što je Park bez terase? Što je izlazak bez Parka? Još od 1921. godine to je mjesto na kojemu ćete vidjeti i biti viđeni. Mjesto utkano u kolektivnu memoriju grada.

Newsletter

Budite prvi u tijeku sa svim novostima, ponudama i događajima koje pripremamo. Jednostavna odjava u bilo kojem trenutku.

Slažem se s uvjetima i odredbama.