COVID-19 Info

Gastro ponuda

Hotel Park od svog osnutka 1921. godine sinonim je vrhunske gastronomije ne samo među inozemnim gostima već i među brojnim Splićanima. Zahvaljujući klimi, Dalmacija je područje u kojem uspijevaju najslađi mirisni plodovi voća i povrća, područje je bogato aromatskim ljekovitim biljem koje ima velike zasluge i u odličnom okusu mesa, dok su dubine Jadranskog mora prepune kvalitetne ribe. Upravo u tim namirnicama leži tajna vrhunskog gastronomskog doživljaja restorana Hotela Park.
Restoran Split – fine dining since 1921
Restoran Split – fine dining since 1921
Posebni gastro užitak u resotranu Split uz praćenje svjetskih trendova sigurno će zadovoljiti i oduševiti okusima i izgledom te nadmašiti sva očekivanja. Iz liste biranih vina, domaćih i inozemnih vinara, naši vrsni sommelieri preporučuju odgovarajuće vino uz svako jelo i svaku priliku.
VIŠE
Imperial Bar
Imperial Bar
Uz laganu klavirsku glazbu u Imperial Baru, oduvijek su se pričale i slušale priče, krojila povijest grada i regije. Priča barmena ili dobra knjiga, nostalgična toplina prošlog stoljeća, dio su našeg ponosa... dio su hotela Park...
VIŠE
Chef's Table
Chef's Table
Rado pozivamo goste da u društvu našeg Chefa odaberu namirnice na lokalnoj ribarnici i tržnici te potom poprate pripremu jela u prostranoj hotelskoj kuhinji. Obrok se može konzumirati u diskreciji zasebne prostorije, uz jedinstveni Chef's table i neposrednu komunikaciju s glavnim kuharom koji će svojim umijećem ispričati jedinstvenu priču za vaša nepca.
VIŠE