U tako maloj, a srcem tako velikoj zemlji, smjestio se 1700 godina star,“najlipši na svitu“, grad Split.

img

Hotel Park nalazi se u Splitu, drugom po veličini gradu Hrvatske. Hotel je smješten u elitnom dijelu grada, uz poznatu plažu Bačvice (nositeljicu Plave zastave) te svega 10 minuta hoda do centra grada (Dioklecijanova palača) i 5 minuta hoda do trajektne luke, autobusnog i željezničkog kolodvora.


AUTOMOBILOM
Zahvaljujući hrvatskom modernom sustavu autocesta, do hotela se pruža ugodan i siguran put. Zbog geografskih značajki terena autocesta se sastoji od mnogo tunela, vijadukata i mostova koji čine vožnju još zanimljivijom.
Slijedite putokaze za Split Centar, Trajektnu luku ili KBC Split. Kada dođete u blizinu KBC-a Split (bolnica), vidjet ćete oznake za Hotel Park.


AVIONOM
Zračna luka Split udaljena je 25 km od Hotela Park i vrlo je dobro povezana s mnogim europskim zemljama, izravno ili preko Zagreba. Od zračne luke do Splita možete ići autobusom koji polazi nakon svakog leta te vozi do trajektne luke. Također možete uzeti taksi ili rent-a-car ili možemo organizirati prijevoz za vas.


BRODOM
Split je povezan s Rijekom obalnom trajektnom linijom (Jadrolinija) i međunarodnim linijama s Anconom u Italiji (Blue Line, Jadrolinija, SNAV). Luka je samo nekoliko minuta udaljena od Hotela Park.


AUTOBUSOM
Splitski autobusni kolodvor nalazi se pokraj trajektne luke i dobro je povezan sa svim većim gradovima u Hrvatskoj i inozemstvu.

img

Ovaj biser Mediterana, koji se nalazi na popisu UNESCO-a, okružen je s još trima UNESCO-ovim lokalitetima, bogat je poviješću i umjetnošću, ali i zabavom i sportom. Još prije 1700 godina, putujući svijetom i birajući idealno mjesto za svoj ljetnikovac, car Dioklecijan odabrao je Split. Tako se rodio grad. Tu počinje naša priča!

O nama

img

Vina vrhunske kvalitete

img

Dioklecijanova palača

img

Katedrala svetog Domina, najstarija katolička katedrala na svijetu

img

Hektari maslinika

img

Grad mnogih poznatih sportaša i osvajača olimpijskih medalja

img

UNESCO-ve svjetske baštine

img

Hotel star više od jednog stoljeća

img

Blizina najpoznatije splitske plaže Bačvice

img

Dom najvećih festivala u Hrvatskoj

img

Grad planinarenja, biciklizma i plivanja

Newsletter

Budite prvi u tijeku sa svim novostima, ponudama i događajima koje pripremamo. Jednostavna odjava u bilo kojem trenutku.

Slažem se s uvjetima i odredbama.