Villa Petra 5* je moderno arhitektonsko zdanje, izgrađeno autohtonim materijalima, kao što je brački kamen. Villa se nalazi na Braču u mjestu Bol, koje je poznato po plaži Zlatni rat. Skrivena od pogleda znatiželjnih prolaznika, Villa Petra udobno može smjestiti dvanaest gostiju, uz pomoćne ležajeve i do šesnaest gostiju, koji će moći uživati u privatnosti, luksuzu i udobnosti – svemu što jedan pravi odmor traži. Sastoji se od četiri sobe sa kupaonicom i čajnom kuhinjom; dodatne sobe i master sobe s en-suite kupaonicama.

Villa nudi prostrani dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju,vanjski bazen, kao i terasu s pogledom na more idealnu za druženje uz roštilj. Pravi je izbor za veće obitelji i grupe prijatelja, ali i za poslovne svrhe. Prostran i otvoren dizajn Ville Petra stvorio je savršen ambijent za čudesan odmor.

Vi i Vaši gosti možete se opustiti u potpunoj udobnosti koju Vam ova vila pruža, uživati u tipičnom mediteranskom, otočkom, načinu života na jednom od najljepših mjesta na Mediterana – u Bolu na Braču – u Villi Petra.

  • Split- Supetar (trajekt) 45min
  • Supetar- Bol 35km Split-Bol (katamaran) 50min
  • Aerodrom Split- 50 km
  • Aerodrom Brač- 10 km Bol (centar) 500m
  • Golden Horn / Zlatni rat- 500m
img
img
img
img
img
img
img
img

Newsletter

Budite prvi u tijeku sa svim novostima, ponudama i događajima koje pripremamo. Jednostavna odjava u bilo kojem trenutku.

Slažem se s uvjetima i odredbama.