Smještaj

Sa svojim tradicionalnim vrijednostima u novom ruhu, za dišpet ubrzanom ritmu suvremenog života, Hotel Park nastavlja nesebično nuditi nezaboravan ugođaj i emocije. Spoj vrhunskih materijala, usklađenosti boja i art deco stila koji prevladava unutar soba i apartmana stvaraju profinjen osjećaj luksuza i djeluju opuštajuće.
Jednokrevetna soba
Jednokrevetna soba
Idealna soba za one koji putuju poslovno ili sami. Također ukoliko se traži economy soba.
VIŠE
Poslovna soba s pogledom na grad
Poslovna soba s pogledom na grad
Idealna soba za one koji poslovno putuju. Osobito za održavanje individualnih sastanaka ili u sklopu konferencije. Soba je dvoetažna s poslovnim uredom na donjem katu, sa svim potrebnim priključcima i opremom. Udobna spavaća soba je na gornjem katu.
VIŠE
Dvokrevetna soba
Dvokrevetna soba
Udobne i elegantno uređene sobe. U sobi se nalazi jedan bračni krevet.
VIŠE
Dvokrevetna soba s pogledom na more
Dvokrevetna soba s pogledom na more
Udobne i eleganto uređene sobe s prekrasnim pogledom na more prema otocima Brač i Šolta. U sobi se nalazi jedan bračni krevet.
VIŠE
Superior dvokrevetna soba
Superior dvokrevetna soba
Prostrane, udobne i elegatno uređene sobe. Soba može biti s jednim bračni krevetom ili dva odvojena kreveta za jednu osobu. Kod ovih soba postoji mogućnost dodavanja trećeg kreveta.
VIŠE
Superior dvokrevetna soba s pogledom na more
Superior dvokrevetna soba s pogledom na more
Prostrane, udobne i elegatno uređene sobe s prekrasnim pogledom na more te otoke Brač i Šoltu. Soba može biti s jednim bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta za jednu osobu. Kod ovih soba postoji mogućnost dodavanja trećeg kreveta.
VIŠE
Superior dvokrevetna soba s balkonom
Superior dvokrevetna soba s balkonom
Prostrane, udobne i elegatno uređene sobe s pogledom prema moru i otocima kroz poznate palme hotela Park. Sobe se nalaze na prvom katu hotela. U sobi se nalazi jedan bračni krevet. Privatni balkon s ležaljkama je idealan za duži boravak ili za pušače.
VIŠE
Deluxe dvokrevetna-dvoetažna soba
Deluxe dvokrevetna-dvoetažna soba
Luksuzne, prostrane i udobne sobe prožete elegancijom uz prekrasan pogled sa četvrtog kata na grad. U sklopu dvoetažnih soba nalazi se dnevni boravak na donjem katu te spavaća soba na galeriji.
VIŠE
Deluxe dvokrevetna soba s pogledom na more
Deluxe dvokrevetna soba s pogledom na more
Luksuzne, prostrane i udobno opremljene sobe prožete elegancijom. Prekrasni pogled s četvrtog kata na more te otoke Brač i Šoltu. U sklopu dvoetažnih soba nalazi se dnevni boravak na donjem katu te spavaća soba na galeriji. Spavaća soba može biti s jednim bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta za jednu osobu.
VIŠE
Obiteljska soba
Obiteljska soba
Luksuzna, prostrana i udobna soba prožeta elegancijom uz prekrasan pogled na more. U sklopu dvoetažne obiteljske sobe nalazi se dnevni boravak na donjem katu te spavaća soba na galeriji. Spavaća soba sadrži jedan bračni krevet te jedan dodatni krevet za jednu osobu. U dnevnom boravaku se nudi mogućnost dodavanja kauča na razvlačenje. Ova tip sobe je idealan za obitelji s tinejdžerima budući da je riječ o odvojenim djelovima prostora, ali u istoj sobi.
VIŠE
Junior suite na morskoj strani
Junior suite na morskoj strani
Prostran i udoban hotelski apartman sadrži spavaću sobu i dnevni boravak odvojeni pregradnim zidom te je idealan za obitelj s malom djecom. U spavaćoj sobi se nalazi jedan bračni krevet, dok se u dnevnom boravaku nudi mogućnost kauča na razvlačenje.
VIŠE
Junior suite s pogledom na more
Junior suite s pogledom na more
Prostran i udoban apartman s prekrasnim pogledom na more i otoke ispred Splita. Apartman sadrži spavaću sobu i dnevni boravak  odvojene pregradnim zidom. Spavaća soba nudi bračni krevet. Dnevni boravak nudi mogućnost kauča na razvlačenje.
VIŠE
Junior suite sa panoramskim pogledom
Junior suite sa panoramskim pogledom

U novogradnji hotela,na četvrtom katu, smijestio se apartman s najljepšim pogledom koji oduzima dah.Pogled se prožima na srednjodalmatinske otoke,te zahvaća i ponos grada Splita kampanel Sv.Duje i Marjan.

Spavaća soba nudi jedan bračni krevet.Dnevni boravak nudi mogućnost dodavanja  trećeg kreveta.

 

VIŠE
Executive suite
Executive suite
Najluksuzniji apartman u hotelu, poziva na uživanje i opuštanje. Idealan za mladence i parove, apartman ima odvojeni dnevni boravak i spavaću sobu te prostranu kupaonu. Kroz palmine grane hotela pruža se prekrasan pogled na more i otoke pred Splitom. Apartman dodatno krasi balkon prema južnoj strani hotela te prostrana privatna terasa s jacuzzijem. 
VIŠE
Emperor suite
Emperor suite
Najprostraniji apartman u hotelu idealan je za duži boravak ili putovanje s prijateljima. Uz odvojeni dnevni boravak i dvije spavaće sobe, ovaj apartman nudi savršeno opuštanje nakon napornog dana, razgledavanja grada, kupovine ili posla. U dodatnoj ponudi ovog apartmana je i kuhinja i dodatna kupaona. Iz apartmana na drugom katu hotela pruža se prekrasan pogled na more i otoke pred Splitom.
VIŠE