COVID-19 Info

VRIME BIŽI AL' PARK PAMTI

>
 [NAGRADNI NATJEČAJ]

Zavirite u svoje obiteljske albume i pošaljite nam najdraže fotografije s vjenčanja u hotelu Park vaših djedova, baka, roditelja, prijatelja ili vas. U znak zahvale svima koji su najljepši dan svoje ljubavi proslavili upravo u ovom stoljetnom splitskom hotelu, organizirat ćemo izložbu vaših fotografija, jer Vrime biži al’ Park pamti.

Najljepše i najzanimljivije fotografije u #3 kategorije će osvojiti vrijedne #nagrade:

1) Dva noćenja za dvije osobe u Fenomen Plitvice resortu (weekend getaway)
2) Jedno noćenje za dvije osobe u hotelu Park 5*
3) Večera za dvije osobe u restoranu Split 1921


Nagrade će biti iskoristive do kraja godine (ovisno o raspoloživosti).

Pravila i informacije o natječaju:

*
Izložba u hotelu - datum i vrijeme će biti naknadno objavljeni
*
Na otvorenju izložbe će se proglasiti nagrađene fotografije po kategorijama.
*
Kategorije natječaja:
1. PARKOV SPOMENAR (Emocije su esencija čovjekovog postojanja i u potrazi smo za fotografijama koje na najbolji mogući način prikazuju emocije doživljene tijekom proslava vjenčanja u Parka. Traži se emocija uhvaćena objektivom: osmijesi, suze, prvi ples, zaljubljeni pogledi, ushićenje itd.),
2. DICA SRITNIH LICA (na fotografijama se nalaze najmlađi uzvanici vjenčanja djeca čiji su sretni trenutci i pozitivne emocije ovjekovječene tijekom svadbenih proslava u hotelu Park)
3. EKIPA ZA SVA VRIMENA (tražimo najljepše, najkreativnije i najveselije ekipne fotografije s vjenčanja u Parka)
*
Natjecatelj može prijaviti najviše jednu fotografiju po kategoriji.
*
Natjecatelj može poslati digitalnu ili skeniranu analognu fotografiju na ljubav@hotelpark-split.hr, putem inboxa na društvenim mrežama hotela (Facebook i Instagram) ili je osobno predati na recepciji hotela kako bi se ista skenirala.
*
Prilikom prijave (putem e maila ili fizički dolaskom u hotel), natjecatelj je dužan navesti svoje ime i prezime, kontakt broj, ime i prezime mladenaca na čijem svadbenom slavlju je nastala fotografija, datum/godinu nastanka fotografije te kategoriju za koju se prijavljuje.
*
Prilikom prijave, natjecatelj je dužan navesti i sljedeće: „Pristajem da navedenu fotografiju Hotel Park koristi u kampanji ‘ Vrime biži , al’ Park pamti’ u svrhu izložbe te online promotivnih aktivnosti hotela.''
*
O nagrađenim fotografijama odlučivat će ocjenjivački žiri.
*
Kontakt broj za informacije o natječaju: 021/406-509.