COVID-19 Info

CHEF ' S TABLE

>


Chef's table iskustvo jedinstvena je prilika da gosti u pratnji našeg glavnog šefa kuhinje obilaze lokalnu ribarnicu i zelenu tržnicu te od bogatog izbora svježih namirnica izabiru upravo one koje će postati njihov ukusan obrok!

Naš Chef cijelo vrijeme u komunikaciji s gostima upoznaje njihove želje i ukuse te na temelju toga smišlja kreacije koje će pri povratku u hotel pretvoriti u djelo kroz ručak ili večeru, dok gosti nastavljaju razgledavanje grada.

Osim što sudjeluju u nabavci namirnica, gosti mogu pratiti pripremu jela u kuhinji uz mogućnost sudjelovanje jer njihov stol od kuhinje dijele tek staklena vrata.

‘Neki gosti se ne žele ni približiti kuhinji, a neki će stajati i gledati što radim, dok ima i onih koji će uzeti kuhaču i sami pripremati jelo. Kada gosti imaju priliku sudjelovati u kuhinji s kuharom, tada se rađa nova ideja i novo jelo. To je najprirodniji način da se stvori jelo,’
‘Najvažnija je kvaliteta namirnica, one moraju biti svježe, iz mora i organske. Izvorne namirnice ovog podneblja; svježa riba, maslinovo ulje, začini i mirodije, bijeli luk, ružmarin, kadulja, povrće i voće iz organskog uzgoja, suhe smokve... Sami sušimo i dimimo ribu, divljač, radimo svoje džemove, slastice i kruh,’ ističe chef koji inspiraciju pronalazi u kuhinji svoje bake koja je uvijek koristila lokalne sastojke kako bi ostvarila zadivljujuću paletu okusa.

Chef`s table iskustvo temelji se isključivo na kvaliteti i prezentaciji hrane. Namijenjeno je za sve zaljubljenike u hranu, hedoniste, koji su došli svojim osjetilima uživati u eno-gastro doživljaju.

Pripremili smo Vam dvije opcije u kojima možete uživati:
Chef's table iskustvo s menuom od šest sljedova
Chef's table iskustvo s odlaskom na tržnicu i moenuom od deset sljedova

Moramo napomenuti da svaki slijed hrane komplementira slijed najboljih hrvatskih vina, njih čak 117, koje možete izabrati iz naše jedinstvene Vinske liste.

Mi kreiramo gastronomsko iskustvo „po mjeri“ – samo za Vaše zadovoljstvo i za Vaše oči!