CHEF ' S TABLE

>

 2015. godine, naš hotel Park, otvorio je vrata u potpuno novom izdanju, pa su mještani i gosti mogli ponovno uživati ​​u njegovu  starom šarmu i bogataj gastronomskoj ponudi. Od samog početka, hotelski restoran je prepoznatljiva kulinarska destinacija koja njeguje autentičnu domaću kuhinju i nudi tradicionalna jela pripremljena na moderan način. Za izuzetno gastronomsko iskustvu zaslužan je  naš kuhar Jadran Grančić i njegov kulinarski tim. Slijedeći trendove, ulazimo u novu sezonu s jedinstvenim kulinarskim iskustvom za one koji prvenstveno žele uživati ​​u hrani.

 

Chef's table  iskustvo je namijenjeno da gosti u pratnji našeg kuhara  idu na lokalnu ribarnicu i zelene tržnice te od bogatog izbora svježih namirnica izabiru upravo one koje će postati njihov ukusan obrok.
 

Tijekom šetnje, naš kuhar razgovara s našim dragim gostima, zadovoljava njihove potrebe i ukuse, a na temelju koje smišlja kreacije, nakon čega slijedi povratak u hotel , te ovisno o željama gostiju, priprema ručak ili večeru, a gosti dalje mogu uživati ​​u razgledavanje starog grada.

.

Jednom kada gosti su se vratili u hotel, oni mogu sudjelovati u pripremi obroka ili mogu promatrati pripremu samog jela sjedeći u prostoru  " chefova stola " , koji je odjeljen od kuhinje samo staklenim vizirom. Mogućnost sudjelovanja u svemu je zaista divno, ali, naravno, ovisi prvenstveno o željama gostiju.                                          

"Neki gosti ne žele ići ni blizu kuhinji, a neki će stajati i gledati što ja radim, a ima i onih koji će uzeti žlicu i pripremiti vlastitu hranu. Kad gosti imaju priliku sudjelovati u kuhinji s kuhar, rađaju se nove ideje i  nova  hrana. To je najprirodniji način za stvaranje jela ", kaže naš kuhar Grančić koji nudi autentičnu dalmatinsku kuhinju kako bi se upoznali goste s kvalitetom naše hrane. Važno je da namirnice nisu tretirane mnogo, kako ne bi izgubila  svoju kvalitetu. Moraju biti svježe iz mora i organskog uzgoja. Dakle, izvorni sastojci u regiji, svježa riba, maslinovo ulje, začini, češnjak, ružmarin, kadulja, povrća i voće iz organskog uzgoja, suhe smokve ... Mi sušimo i dimimo ribu, divljač i meso, mi pravimo  džemove, slastice i kruh ", kaže kuhar koji pronalazi svakodnevnu inspiraciju u kuhinji svoje bake koja je uvijek koristila lokalne sastojke i kako bi ostvarila  paletu okusa koji su zadivljujući. " Proveo sam puno vremena u kuhinji, volio sam joj pomoći i gledati je kako kuha. Okus i miris njenih jela osjećam i danas!  Kad god sam pripremam nešto, sjetim se toga  okusa, i slijedim ga,i nikad me ne izvjeri.. .bio sam po cijeloj Europi i svijetu, gdje  sam upoznao razne kuhinje i kulture, ali kuhinja moje bake je ona kojoj  se uvijek vraćam ", objašnjava naš kuhar Jadran.

 

 

 

Chef`s stol iskustvo temelji se isključivo na hrani i izlaganje hrane i namjenjena je  za one goste, hedoniste – zaljubljenike u hranu,  koji su došli uživati ​​ jednom u životu u spoju gastronomije i vina.

 

 Moramo napomenuti da je svaki  slijed hrane komplementira slijed  najboljih hrvatskih vina,koje  možete izabrati iz naše  jedinstvene  Vinske liste  koja ima više od 117 hrvatskih vina, a  izabrao ih je  naš odličan sommelier, F & B manager, gospodina Ivana Dodiga.

 

Vaše gastro putovanje počinje s nama na našem Chef`s stolu gdje je naš kulinarski virtuoz priprema "po mjeri" ploča - za Vašj užitak i samo za Vaše oči!