COVID-19 Info

CROATIA BOAT SHOW 11.04.-15.04.2018

 Grad Split će od 11. do 15. travnja 2018. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite. Luke nautičkog turizma, brodograditelji, proizvođači brodske opreme, čarter tvrtke, ugostitelji i mnogi drugi predstavnici turističkog i gospodarskog sektora okupit će se na Zapadnoj obali kako bi prezentirali svoje proizvode i usluge na atraktivan način.

Pet dana ove prestižne manifestacije u srcu Dalmacije omogućit će vam kontakte s brojnim klijentima, sklapanje novih poslova i uživanje u glamuroznim manifestacijama, atrakcijama, konferencijama i prezentacijama na sajmu. Tim organizatora mjesecima je naporno radio kako bi osigurao besprijekorno izdanje jubilarnog 20. sajma CROATIA BOAT SHOW. Pridružite nam se stoga u Splitu i započnite nautičku sezonu sa stilom.

Sajmu će prisustvovati i renomirani proizvođači plovila i tvrtke iz ostalih grana nautičkog sektora jamčeći tako najvišu razinu kvalitete i generiranje brojnih poslovnih prilika na jednom mjestu.
Generalni sponzori, pokrovitelji i partneri glavno su jedro ovog sajma. Dugogodišnja suradnja omogućila je ostvarenje strateških ciljeva i odnos pun uzajamnih koristi. Svojim imenom oni za vas jamče kvalitetu sajma.