COVID-19 Info

SIMPLY THE BEST 15 -17.11.2017.

 19. Poslovno turistička burza PUT

Sadržajan susret turističkih radnika

 

 

 15. studenoga, u hotelu Park***** u Splitu  uz domaćinstvo Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije te Turističke zajednice grada Splita počinje tradicionalni hrvatski godišnji susret poslovnih subjekata iz sektora putničkih agencija, hotelijerstva i turističkih odredišta - poslovno turistička burza PUT, koja se svake godine održava u drugoj Hrvatskoj destinaciji.

Cilj ovog događanja, koje je ove godine okupilo 150 sudionika iz 90-ak poslovnih subjekata iz šest zemalja (Bosna i Hercegovina, Češka, Hrvatska, Mađarska, Slovačka, Slovenija), je predstavljanje Hrvatske turističke ponude domaćim i inozemnim organizatorima putovanja te njihovo upoznavanje s novostima i programima pripremljenim za turističku 2017. godinu.

 

U okviru burze, u četvrtak 16. studenoga održati će se i svečanost dodijele tradicionalnih godišnjih nagrada Simply The Best za 2017.godinu koje zajednički dodjeljuju Udruga Hrvatskih putničkih agencija i specijalizirani turistički časopis Way to Croatia. Nagrade se dodjeljuju za kreativnost, inovativnost te razvoj i unapređenje ukupne turističke ponude destinacije.


Drugog dana Burze sudionici će slušati predavanje i razgovarati o stanju i perspektivama razvoja ribolovnog turizma u Hrvatskoj, a trećeg dana o ulozi vodiča za pustolovna putovanja u kreiranju jedinstvenih i neponovljivih doživljaja i iskustava turista.

PROGRAM BURZE POGLEDAJTE OVDJE