COVID-19 Info

 
VIŠE

SAFIJINA NOĆ 01.04.2017.

Ljubav spaja. Hrana također.
VIŠE

DAN ŽENA 08.03.2017.

Dan žena, posebni paket koji vrijedi od 04.03. – 11.03.2017.
VIŠE

CSI CARNIVAL DINNER 23.02.2017.

Formirajte svoj tim i postanite detektivi za jednu noć!
VIŠE

SPALADIUM ARENA SAJAM VJENČANJA 27. - 29.01.2017.

Ponosni smo što smo na Sajmu vjenčanja 2017. godine, koji se održao u Spaladium areni, osvojili nagradu za najbolje uređen izlagački prostor. Timskim radom smo svim dosadašnjim i budućim gostima dočarali ambijent i ozračje Hotela Park.
VIŠE

VIKEND RESTORANA 10. - 12.02.2017.

Luksuzna večera za svačiji džep!
VIŠE

Advent u Splitu 26.11.2016.– 07.01 2017.

Blagdanski dani u Splitu u znaku su zabave, glazbe i umjetnosti koju Vam donosi bogati program „Adventa u Splitu“. Posjetite veliki „Božićni sajam“ i uživajte u raznovrsnoj ponudi prigodnih suvenira, nakita, ukrasa te pronađite jedinstven poklon za svoje najmilije.
VIŠE

Doček Nove godine 2017

U nadolazeću godinu Splićane će uvesti Petar Grašo na dočeku 2017. godine na Rivi! Odlučilo je to Vijeće TZ-a. Grašo će i ovim nastupom 'zapečatiti' svoj veliki povratak.

VIŠE

HOTEL PARK - Pokretač prve tvornice recikliranog sapuna na svijetu

 Hotel Park je pokretač i inicijator projekta „Odgovorno poslovanje za čisti svijet“ . Ideju za realizaciju projekata dao je zapravo gospodin Joze Tomaš, direktor našeg hotela „Park”.
VIŠE

Međunarodna veslačka regata „Sveti Duje“

Naš narod, kao pomorski, pokazivao je oduvijek mnogo smisla i zanimanja za sportove na vodi, pa tako i za veslanje. Narodno veslanje, uvjetovano praktičnim potrebama života, bilo je oblik zabave prigodom raznih svečanosti te demonstracija snage i umijeća u utrkama običnih čamaca, koje i danas možemo sresti u našim primorskim mjestima.
VIŠE

Sudamja

Višestoljetni tradicionalni blagdan svetog Dujma ili "fjera svetog Duje", slavi se 7.svibnja.
VIŠE

Mrdujska regata

Mrdujsku regatu organizira JK Labud prvog vikenda u listopadu i to je jedna od najstarijih jedriličarskih regata u Europi. Otočić Mrduja, po kojemu je regata i dobila ime, je prekretnica ili dodatni cilj na 22 km dugoj ruti Split-Mrduja-Split. Prva regata održana je u listopadu 1927. godine.
VIŠE

Splitski krnjeval

Tradicionalna manifestacija koja se odvija na pokladni utorak, a karakterizira je slavljeničko razdoblje poznato po povorkama maškara, maskiranim i kostimiranim plesovima te drugim kulturno-turističkim sadržajima.
VIŠE

Dani Dioklecijana

Dani Dioklecijana vraćaju Split u vrijeme kada je gradom koračao slavni rimski car Dioklecijan.
VIŠE

Dioklecijanova straža

Svakim danom od 08.00h do 20.00h na Peristilu.
Smjena straže se održava svaki dan točno u podne (12,00) sati u kojoj se pojavljuje car Dioklecijan sa šest vojnika kojom prilikom car Dioklecijan pozdravlja narod i drži prigodni govor, pozivajući goste u svoju Palaču.
VIŠE

Festival Mediteranskog filma Split

Festival Mediteranskog filma Split afirmirao se kao jedna od najkvalitetnijih i najpopularnijih kulturnih manifestacija na Jadranu, a njegov pozitivan duh tijekom posljednjih sedam godina održavanja prepoznalo je već više od 60.000 tisuća posjetitelja.
VIŠE

Splitsko ljeto

Splitsko ljeto (1954 ...) umjetnički je festival koji svoju nacionalnu i međunarodnu reputaciju gradi još od polovice 20. stoljeća. Uz Dubrovačke ljetne igre, to je festival s najdužom i najblistavijom tradicijom klasičnog spektra scenskih umjetnosti (opera, drama, balet, koncert...), koji s vremenom širi lepezu zbivanja: od jazz koncerata i filmskih revija, do izložbi, performancea i uličnog kazališta.
VIŠE

Ultra Europe Festival (14, 15 i 16. 07. 2017.)

Festival elektronske glazbe, koji se održava u Splitu, u srpnju, već dvije godine zaredom. Na festivalu nastupaju najbolji DJ-evi na svijetu. 
VIŠE