Best Stay 2017 19 - 20.10.2017.

 

Saznajte zašto je Best Stay 2017 konferencija godine za luksuzni turizam
Ako su vam cilj luksuz i kvaliteta u svakom pogledu, osigurajte svoju ulaznicu sada za 19–20. listopada u Hotelu Park Split
Best Stay, sa svojim početkom 2015. u Opatiji, raste iz godine u godinu, baš kao i uspjeh sudionika koji svake godine dolaze u sve većem broju. Osim što svi koji sudjeluju imaju priliku pokupiti savjete od najboljih u industriji kroz program konferencije, oni koji dolaze na Best Stay uživaju i u networking-programu uz upoznavanje novih kontakata, dodjelu nezavisnih nagrada i party.
Više od 20 hotelijera iz Hrvatske i inozemstva podijelit će svoje priče iz prakse, uključujući Dorchester Collection, Belmond Grand Hotel Europe, Rosewood Hotel Group, Valamar Riviera, Jadranka Hoteli, Maistra, Hotela Lemongarden, Falkensteiner, Radisson Blu, a ponuda dobavljača iz područja ICT-a, namještaja, arhitekture, marketinga s fokusom na luksuz i kvalitetu također neće faliti, s već sada popunjenim izložbenim prostorom.
Svoju ulaznicu za Best Stay 2017 sada ima više od 150 sudionika, a ulaznice s povoljnijom cijenom ranog popusta u prodaji su samo do 15. rujna. Budući da je fokus konferencije na kvaliteti, a ne na čim većem broju sudionika, broj ulaznica je limitiran pa požurite po svoju ako želite biti dio ovog događaja. Posjetite web-stranicu za preuzimanje brošure sa svim informacijama i prijavu online: www.beststayevent.com.
Započele su pristizati i prijave za Best Stay dodjelu nagrada. Nezavisan panel sudaca proglasit će najboljeg hotelskog menadžera, najbolji hotel, najinovativniji dizajn, najbolje hotelsko security rješenje, najbolju web-stranicu, najinovativnije ICT rješenje i najbolju destinaciju za luksuzni turizam. Ako se sami želite prijaviti za jednu ili više kategorija nagrada, obavezno to napravite do roka 20. rujna, putem jednostavne online prijave: https://beststayevent.com/awards/awards-application/ :
Za sva pitanja nazovite organizatore na 051/ 580 730 ili pošaljite e-mail na info@proper.com.hr
Vidimo se u Splitu!

Link za preuzimanje brošure sa svim informacijama i programom

Registracija za konferenciju
Registracija za nagrade
Kontakt obrazac za sva pitanja
Popis govornika
Web stranica
Video Best Stay 2016
Slike Best Stay 2016
Facebook
Twitter
LinkedIn